Γνωρίστε τα νέα plug-in υβριδικά της Mercedes-Benz

Γνωρίστε τα νέα plug-in υβριδικά της Mercedes-Benz.

Εστιάζοντας στο πράσινο μέλλον η Mercedes-Benz προσφέρει νέες υβριδικές επιλογές και εμπλουτίζει την γκάμα της με τα νέα plug-in υβριδικά μοντέλα που τραβάνε τις εντυπώσεις. Από προσιτά έως  luxury όλα δείχνουν ότι η Mercedes-Benz προχωρά πάνω στους στόχους της για μετακινήσεις με ουδέτερες εκπομπές CO2  από κάθε κατηγορία αυτοκινήτων που εξελίσσει και παράγει. Ήδη περισσότερες από 20 διαφορετικές εκδόσεις είναι διαθέσιμες προς παραγγελία και στην Ελλάδα, πιο συγκεκριμένα στη compact κατηγορία τα μοντέλα της A-Class, A-Class Sedan, B-Class, CLA Coupe, CLA Shooting Brake and GLA.

Θετικά που κεντρίζουν το ενδιαφέρον

Η προσοχή που έχει δοθεί στη compact σειρά κάνει την οδήγηση όνειρο είτε λέμε για τον ηλεκτρικό ή τον κινητήρα εσωτερικής καύσης. Απόδοση και ενέργεια υπάρχουν στα δάχτυλα σας για να διαλέξετε το στιλ οδήγησης που σας ταιριάζει. Για τις μετακινήσεις στην πόλη, η κίνηση μπορεί να γίνει με  ηλεκτρικό κινητήρα, για μηδενικές τοπικές εκπομπές, ενώ σε μεγαλύτερες αποστάσεις κερδίζει η αυτονομία των κινητήρων εσωτερικής καύσης. Ένα σημαντικό στοιχείο, που κάνει τη διαφορά και είναι χαρακτηριστικό των plug-in υβριδικών μοντέλων, είναι το σύστημα ανάκτησης ενέργειας. Με την κίνηση του οχήματος δημιουργείται ηλεκτρική ενέργεια και ο ηλεκτροκινητήρας λειτουργεί ως δυναμό για τη φόρτιση της μπαταρίας.

Η άνεση και η ασφάλεια δίνουν τον αέρα αξιοπιστίας με ήχο προειδοποίησης πεζών και προρύθμιση της θερμοκρασία της καμπίνας όπου ενώ φορτίζει το αμάξι ο χώρος ρυθμίζεται στη θερμοκρασία που επιθυμείτε. Σχετικά με τη φόρτιση, σε wallbox ή με το προαιρετικό σύστημα οχήματος εναλλασσόμενου ρεύματος (OBC – On-Board Charger) η διάρκεια φόρτισης είναι περίπου 1 ώρα 45 λεπτά ενώ με ταχυφορτιστή χρειάζονται περίπου 25 λεπτά.

Οι GLA & CLA 250e

Τα δημοφιλή μοντέλα GLA 250e και CLA 250 e Coupe διαθέτουν το ίδιο μηχανικό σύνολο με τα υπόλοιπα compact plug-in υβριδικά μοντέλα χωρίς η μπαταρία να περιορίζει σημαντικά τους χώρους.

Με ευρύχωρα καθίσματα, χώρο αποθήκευσης και πλούσιο βασικό εξοπλισμό τα plug-in υβριδικά μοντέλα αποτελούν την ιδανική λύση για την πόλη και όχι μόνο.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Αξιολογήσεις Πελατών

Διαβαστε Αξιολογήσεις Πελατων.

Επιλεγμένα Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα

Δείτε τα αυτοκίνητά μας Επιλεγμένα Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα .

Πώληση - Ανταλλαγή

Αγοαζουμε ή Ανταλλάζουμε με το Δικό σου

Ενδιαφέροντα νέα του αυτοκινήτου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ NEWSLETTER

Θα λάβετε σύντομα το Newsletter με τις τελευταίες ευκαιρίες εγγυημένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της AutoDedousis